Inici| Kits| Per Nadal
  • KIT de penjador decoratiu de Nadal. Medeix un cop acabat 10 x 25 cm aprox. Nota: Si estàs interessat/interessada només en comprar el penjador en diferents amplades ho pots trobar AQUÍ El KIT inclou: Tela amb dibuixets amb motius Nadalencs pel davant. Tela d'estrelles pel darrera. Boata de cotó per entremig. Penjador de fusta amb corda de 10 cm. d'amplada. Explicacions. Disponible en diferents models:
  • Vinil tèxtil termoadhesiu CALENDARI D'ADVENT. Aquesta làmina de vinil tèxtil termoadhesiu consta dels numeros de l'1 al 24 i et servirà per fer un calendari d'advent únic i personalitzat. La tipogràfia és pròpia. Agafa retalls de teles de Nadal i cus butxaques o bossetes i hi planxes el numero i ja està!! Bonic, original i fet totalment al teu gust. Al nostre Instagram TV trobaràs la presentació de la làmina a CALENDARIS D'DVENT. Tamany de la làmina de numeros de l'1 al 24  20 x 13 cm. Tamany d'un numero de dos xifres aproximadament 4 cm. d'ample x 2,5 cm d'altura. Com aplicar-los a la tela: És recomanable posar un tros de paper vegetal (paper de forn)a sobre del vinil, planxar-lo a pressió mitja, durant 10-15 segons a 150-160 graus i retirar el transportador en fred. Tot i així, aquests paràmetres són orientatius, segons el tipus de planxa (domèstica o professional) i el tipus de tela, les temperatures i el temps poden variar. Alguns consells: Amb planxa domèstica, temperatura mitja, no molt forta, i sense vapor. Planxar amb pressió, i millor que la tela no estigui sobre una superfície tova. Si als primers 10 segons no s’ha enganxat, repetir fins que comprovem que el transportador transparent es retira correctament del vinil. Un cop retirat el transportador, tornar a tapar amb el paper vegetal i re planxar. Pot rentar-se a màquina però millor NO ficar-ho a la assecadora. Tria el color de la làmina que més t'agradi, un cop retirat el transportador, tots els colors queden de color mate.
  • Oferta!

    XMas deco

    12,50 
    KATIA, Tardor/Hivern 2020-2021 Tela tipus canvas (loneta) Panell per cosir la decoració de Nadal. 100% cotó Ample 145 cm. 215 gr/m2 El preu correspon a 1 unitat. 1 unitat = 1 panell de 0,60 x 1,45 m.