Inici| Merceria| Més coses
 • Rico Design Mija lluna de fusta amb un got de vidre per posar un ramet de flors, llapissos... Si ho desitjes, pots enganxar  diferents arcs de tela dibuixant un arc de Sant Martí. Nosaltres ho fem amb paper adhesiu de doble cara i la planxa. Pots veure alguna foto en el perfil del nostre instagram @tm_patchwork La peça medeix: 18 x 9 x 5 cm. El got de vidre medeix:5 cm. d'altura x 4 cm. de diàmetre El preu correspon a 1 unitat. 1 unitat correspon a 1 peça.  
 • Fora d'estoc
  IDEAS, patch and quilt Bola hexagonal de porex  de de 10 cm. de diàmetre. Pots forrar-la amb tela, necessitaràs aquest cuter i aquest punxó. Tutorial als stories destacats del nostre Instagram @tm_patchwork El preu correspon a 1 bola.
 • Fora d'estoc
  Rico Design Caseta de fusta amb tub d'assaig per posar una flor i usar com a gerro. Si ho desitjes, pots enganxar  un troç de tela en algun dels costats de la caseta. Nosaltres ho fem amb paper adhesiu de doble cara i la planxa. Pots veure alguna foto en el perfil del nostre instagram @tm_patchwork La caseta medeix: 9 x 15 x 5 cm. El tub d'assaig medeix: 7 cm. x 1 cm de diàmetre. El preu correspon a 1 unitat. 1 unitat correspon a 1 caseta.  
 • Molla per a cistella

  Des de 3,10 
  IDEAS, patch and quilt Molla per a cistelles plegables. No inclou la tela. El paquet conté les mesures i explicacions per fer la cistella. El preu correspon a 1 molla. Disponible en diferents diàmetres:
 • Penjador de fusta

  Des de 5,10 
  Penjador de fusta amb corda per penjar. Consta de 2 peces de fusta amb una ranura intermitja per pesigar un full, làmina, tela o el que vulguis. Darrera de la fusta es colla amb un allen  presionant el que hi posis al mig (allen inclòs). El preu correspon a 1 unitat. 1 unitat = 1 penjador    2 unitats = 2 penjadors   etc... Disponible en diferents tamanys:
 • Pom pons

  4,95 
  La capsa conté 24 pom pons de llana de diàmetre 3 cm. aprox. en colors variats (mirar foto) El preu correspon a 1 unitat. 1 unitat = 1 capsa    2 unitats = 2 capses   etc... Disponible en dos tonalitats, escull el que més t'agradi: