Inici| Patchwork| Panells
 • Katia Cus fàcilment una pràctica motxilla de loneta 100% cotó en forma de peix, així com una divertida ronyonera i d'altres accessoris com un necesser en forma de peix, i dos petits moneders en forma de petxines. El patró està dibuixat en el mateix panell, d'aquesta manera només hauràs de tallar les peces i montar aquests petits accessoris pel teu peque.El panell de loneta Sea Bag & More està llest per tallar, cosir i gaudir. De totes maneres, s'inclouen les instruccions pas a pas per què puguis cosir-ho de manera senzilla. 100% cotó 200 gr/m2 Amb certificat Oeko-tex El preu correspon a 1 unitat. 1 unitat correspon a 1 panell.
 • La Blu. Panell per cosir una bosseta per rebre un regalet quan se't cau una dent. Faltarà el cordill per tancar la bossa. El panell mesura: 32,5 x 33 cm. Un cop cosida medeix: Tela 100%  cotó amb certificat Oeko-tex. El preu correspon a 1 unitat. 1 unitat correspon a 1 panell.
 • KATIA, Tela de loneta Mesures del panell  cm. Un cop cosit medeix  cm. 100%  cotó 230 gr/m2 El preu correspon a 1 unitat. 1 unitat correspon a 1 panell.
 • La blu. Panell per cosir 1 corona. El panell mesura: 29 x 64 cm. El diàmetre de la corona és suficient per a una persona adulta. Fa falta una capa de boata pel dintre de la corona. Tela 100%  cotó amb certificat Oeko-tex. El preu correspon a 1 unitat. 1 unitat correspon a 1 panell.
 • La blu. Panell per cosir 1 corona reversible, o dos corones si s'afegeix la tela del darrera. El panell mesura: 29 x 64 cm. El diàmetre de les corones és suficient per a una persona adulta. Tela 100%  cotó amb certificat Oeko-tex. El preu correspon a 1 unitat. 1 unitat correspon a 1 panell.
 • Cus 10 mascaretes de doble capa reversibles de manera fàcil i ràpida amb un sol metre de Poplin Antibacterian  amb aquest panell de màscares per a tota la família i amics. Cada panell inclou 10 mascaretes de mitja lluna de doble capa. Si t'agraden els 20 estampats també pots fer-te la doble capa amb els nostres Poplin Antibacterià (clica per anar-hi, necessites 1 m de tela = 4 unitats) Aquest panell és un teixit 100% cotó amb tractament antibacterià i hidròfug. Com que és resistent a l'aigua impedeix el pas de gotes de saliva i gràcies al Biocida ajuda a neutralitzar els bacteris. Descarrega les instruccions de confecció de les dues mascaretes en diverses talles i en 6 idiomes a la web de Katia.com Recomanacions: Després de 25 rentats el tractament comença a perdre propietats. Si es renta a 60º, tal i com es recomana rentar les mascaretes per a la correcta desinfecció, l'estampat podria anar perdent la intensitat dels seus colors. Rentar amb detergent neutre. No utilitzar lleixiu. Important: aplicar planxa (en sec) a 120/140 º de 10 a 15 segons després de cada rentat. En la nostra compte d'Instagram @tm_patchwork en els stories destacats hi trobaràs un tutorial de com cosir les mascaretes de mitja lluna.
 • Cus 13 mascaretes de doble capa reversibles de manera fàcil i ràpida amb un sol metre de Poplin Antibacterian  amb aquest panell de màscares per a tota la família i amics. Cada panell inclou 6 mascaretes de mitja lluna de doble capa i 7 mascaretes quadrades de doble capa amb plecs. Si t'agraden els 26 estampats també pots fer-te la doble capa amb els nostres Poplin Antibacterià (clica per anar-hi, necessites 1 m de tela = 4 unitats) Aquest panell és un teixit 100% cotó amb tractament antibacterià i hidròfug. Com que és resistent a l'aigua impedeix el pas de gotes de saliva i gràcies al Biocida ajuda a neutralitzar els bacteris. Descarrega les instruccions de confecció de les dues mascaretes en diverses talles i en 6 idiomes a la web de Katia.com Recomanacions: Després de 25 rentats el tractament comença a perdre propietats. Si es renta a 60º, tal i com es recomana rentar les mascaretes per a la correcta desinfecció, l'estampat podria anar perdent la intensitat dels seus colors. Rentar amb detergent neutre. No utilitzar lleixiu. Important: aplicar planxa (en sec) a 120/140 º de 10 a 15 segons després de cada rentat. En la nostra compte d'Instagram @tm_patchwork en els stories destacats hi trobaràs un tutorial de com cosir les mascaretes de mitja lluna.
 • KATIA, panell de tela de poplín Panell de  cm. 100%  cotó 120 gr/m2 El preu correspon a 1 unitat. 1 unitat correspon a 1 panell de  cm. La tela es tallarà contínua si en compres més d'1 unitat.
 • Panell Watch

  8,00 
  La Blu. Panell per cosir un rellotge de canell en tela. Fa falta que hi cusis un velcro o i posis un snap per la tanca. El panell mesura: Tela 100%  cotó amb certificat Oeko-tex. El preu correspon a 1 unitat. 1 unitat correspon a 1 panell d'1 rellotge.
 • La Blu. Panell per cosir un rellotge de canell i un telèfon mòbil en tela. Faltarà un velcro o un snap per tancar el rellotge i un cordill per penjar el mòbil. Necessitaràs també una capa de boata pel dintre del rellotge i del mòbil. El panell mesura: Tela 100%  cotó amb certificat Oeko-tex. El preu correspon a 1 unitat. 1 unitat correspon a 1 panell.
 • Oferta!

  Tela Patchwork Bossa Christmas

  El preu original era: 11,00 €.El preu actual és: 6,60 €.
  Natalie Bird, Bossa regals Tela de patchwork Un cop cosida medeix 40 x 52 cm. 100%  cotó Mesures del panell 50 x 110 cm. El preu correspon a 1 unitat. 1 unitat correspon a 1 panell.
 • Oferta!

  Tela Patchwork Calendari d’Advent

  El preu original era: 13,50 €.El preu actual és: 8,10 €.
  Natalie Bird, calendari d'advent. Tela de patchwork Un cop cosit medeix 52 x 57 cm. 100%  cotó Mesures del panell 60 x 110 cm. El preu correspon a 1 unitat. 1 unitat correspon a 1 panell.
 • Tela de patchwork Save the planet for Dashwood Studio by Sally Payne. Panell de 70 x 110 cm. 100%  cotó El preu correspon a 1 unitat. 1 unitat correspon a 1 panell de 70 x 110 cm. La tela es tallarà contínua si en compres més d'1 unitat.
 • Tela de patchwork, Makower 100%  cotó Mesures panell 60 x 110 cm. aproximadament. El preu correspon a 1 unitat. 1 unitat correspon a 1 panell.