Inici| Patchwork| Panells
  • Katia Tela de loneta. Panell de 100 x 150 cm. Un cop cosit, el calendari mesura aproximadament: 80 x 80 cm. 100% cotó 200 gr/m2 El preu correspon a 1 unitat. 1 unitat correspon a 1 panell.
  • Cus 10 mascaretes de doble capa reversibles de manera fàcil i ràpida amb un sol metre de Poplin Antibacterian  amb aquest panell de màscares per a tota la família i amics. Cada panell inclou 10 mascaretes de mitja lluna de doble capa. Si t'agraden els 20 estampats també pots fer-te la doble capa amb els nostres Poplin Antibacterià (clica per anar-hi, necessites 1 m de tela = 4 unitats) Aquest panell és un teixit 100% cotó amb tractament antibacterià i hidròfug. Com que és resistent a l'aigua impedeix el pas de gotes de saliva i gràcies al Biocida ajuda a neutralitzar els bacteris. Descarrega les instruccions de confecció de les dues mascaretes en diverses talles i en 6 idiomes a la web de Katia.com Recomanacions: Després de 25 rentats el tractament comença a perdre propietats. Si es renta a 60º, tal i com es recomana rentar les mascaretes per a la correcta desinfecció, l'estampat podria anar perdent la intensitat dels seus colors. Rentar amb detergent neutre. No utilitzar lleixiu. Important: aplicar planxa (en sec) a 120/140 º de 10 a 15 segons després de cada rentat. En la nostra compte d'Instagram @tm_patchwork en els stories destacats hi trobaràs un tutorial de com cosir les mascaretes de mitja lluna.
  • Cus 13 mascaretes de doble capa reversibles de manera fàcil i ràpida amb un sol metre de Poplin Antibacterian  amb aquest panell de màscares per a tota la família i amics. Cada panell inclou 6 mascaretes de mitja lluna de doble capa i 7 mascaretes quadrades de doble capa amb plecs. Si t'agraden els 26 estampats també pots fer-te la doble capa amb els nostres Poplin Antibacterià (clica per anar-hi, necessites 1 m de tela = 4 unitats) Aquest panell és un teixit 100% cotó amb tractament antibacterià i hidròfug. Com que és resistent a l'aigua impedeix el pas de gotes de saliva i gràcies al Biocida ajuda a neutralitzar els bacteris. Descarrega les instruccions de confecció de les dues mascaretes en diverses talles i en 6 idiomes a la web de Katia.com Recomanacions: Després de 25 rentats el tractament comença a perdre propietats. Si es renta a 60º, tal i com es recomana rentar les mascaretes per a la correcta desinfecció, l'estampat podria anar perdent la intensitat dels seus colors. Rentar amb detergent neutre. No utilitzar lleixiu. Important: aplicar planxa (en sec) a 120/140 º de 10 a 15 segons després de cada rentat. En la nostra compte d'Instagram @tm_patchwork en els stories destacats hi trobaràs un tutorial de com cosir les mascaretes de mitja lluna.
  • KATIA, Primavera/Estiu 2021 Panell de popelín (tela tipus patchwork) Cus una divertida disfressa amb forma de gepard per a nens d'edats entre 3 i 7 anys. La cosiràs facilment amb les instruccions pas a pas que ja venen incluides en el panell. 100% cotó Ample 150 cm. 120 gr/m2 El preu correspon a 1 unitat. 1 unitat = 1 panell   2 unitats = 2 panells   etc...
  • Fora d'estoc
    Makower Uk, Autumn Days Tela de patchwork 100%  cotó Ample 110 cm. Llarg 60 cm. El preu correspon a 1 unitat. 1 unitat correspon a 1 panell de 60 x 110 cm. La tela es tallarà continua si en compres més d'1 unitat.