Inici| Bolsos
 • KIT Big Bag

  45,00 
  La BIG BAG és una bossa gegant per portar tot el que vulguis i més! La faràs servir pel dia a dia o per marxar un cap de setmana, Per anar a la uni o per anar a comprar...Per TOT!! La tela de loneta encerada li dona un toc molt especial, únic i original. No porta forro i si la portes buida no ocupa gens, però plena té moltíssima capacitat. La doble butxaca exterior la fa encara més pràctica. Un cop cosida, hi podràs planxar el vinil amb les lletres BIG BAG que va inclòs en el KIT. Moolt TOP! La pots trobar en diferents colors, sempre combinada amb cremallera metàl-lica de color cru ...tria la que més t'agradi, t'encantarà cosir-la ;) Un cop cosida medeix aproximadamet: 40 x 35 x 20 cm. el KIT inclou: 85 cm. de tela de loneta encerada OILSKIN de màxima qualitat. Cremallera principal i cremallera butxaca metàl-lica de color cru. Vinil decoratiu BIG BAG. Explicacions de com cosir-la.
 • Anella Ovalada Níquelada (color plata) Metàl-lica Ample a  escollir:
 • KIT Bolso Puff

  24,00 
  El bolso Puff el varem dissenyar com a novetat a la fira de Sitges d'aquest any. Tooot un èxit! Estem encantades amb aquest patró tan original i tan de moda. Prova de fer-ne un i ja no pararàs! El bolso acabat medeix aproximadament: 40 x 15 x 15 cm. El KIT inclou: Tela de loneta reciclada per fer la part exterior i la part del forro (color a escollir). Boquilla metálica de 25 cm. Explicacions i patrons. El KIT no inclou: Nanses per penjar. Pots comprar una nansa que t'agradi AQUÍ
 • El bolso patch enamora. Les lonetes de Katia gruixudes de colors espectaculars el fan únic. Diverteix-te cosint aquest bolso tant bonic. Va inclosa la tela del forro i les nanses de pell per fer-lo super elegant. Un cop cosit  mesura aproximadament: 48 x 30 x 15 cm. El KIT inclou: Tela de loneta en diferents colors. Tela de cotó popelín pel forro. nanses de pell en color fucsia. Explicacions amb text i dibuixos del pas a pas. Fotografía. El KIT no inclou: Espuma estabilitzadora com a entretela.