Inici| Calendari d'Advent
 • KATIA, Tela de loneta Mesures del panell  cm. Un cop cosit medeix  cm. 100%  cotó 230 gr/m2 El preu correspon a 1 unitat. 1 unitat correspon a 1 panell.
 • Oferta!

  Tela Patchwork Bossa Christmas

  El preu original era: 11,00 €.El preu actual és: 6,60 €.
  Natalie Bird, Bossa regals Tela de patchwork Un cop cosida medeix 40 x 52 cm. 100%  cotó Mesures del panell 50 x 110 cm. El preu correspon a 1 unitat. 1 unitat correspon a 1 panell.
 • Oferta!

  Tela Patchwork Calendari d’Advent

  El preu original era: 13,50 €.El preu actual és: 8,10 €.
  Natalie Bird, calendari d'advent. Tela de patchwork Un cop cosit medeix 52 x 57 cm. 100%  cotó Mesures del panell 60 x 110 cm. El preu correspon a 1 unitat. 1 unitat correspon a 1 panell.
 • Vinil tèxtil termoadhesiu CALENDARI D'ADVENT. Aquesta làmina de vinil tèxtil termoadhesiu consta dels numeros de l'1 al 24 i et servirà per fer un calendari d'advent únic i personalitzat. La tipogràfia és pròpia. Agafa retalls de teles de Nadal i cus butxaques o bossetes i hi planxes el numero i ja està!! Bonic, original i fet totalment al teu gust. Al nostre Instagram TV trobaràs la presentació de la làmina a CALENDARIS D'DVENT. Tamany de la làmina de numeros de l'1 al 24  20 x 13 cm. Tamany d'un numero de dos xifres aproximadament 4 cm. d'ample x 2,5 cm d'altura. Com aplicar-los a la tela: És recomanable posar un tros de paper vegetal (paper de forn)a sobre del vinil, planxar-lo a pressió mitja, durant 10-15 segons a 150-160 graus i retirar el transportador en fred. Tot i així, aquests paràmetres són orientatius, segons el tipus de planxa (domèstica o professional) i el tipus de tela, les temperatures i el temps poden variar. Alguns consells: Amb planxa domèstica, temperatura mitja, no molt forta, i sense vapor. Planxar amb pressió, i millor que la tela no estigui sobre una superfície tova. Si als primers 10 segons no s’ha enganxat, repetir fins que comprovem que el transportador transparent es retira correctament del vinil. Un cop retirat el transportador, tornar a tapar amb el paper vegetal i re planxar. Pot rentar-se a màquina però millor NO ficar-ho a la assecadora. Tria el color de la làmina que més t'agradi, un cop retirat el transportador, tots els colors queden de color mate.