Inici| Kit
  • Fora d'estoc
    Rico Design Bracelet de pell sintètica, foradat i preparat per a brodar en punt de creu. El kit inclou: Bracelet de pell sintètica negre amb dos mides de cordat. Totes els fils mouliné necessaris (18 m). Agulla per brodar. Esquema de dibuix de la primera foto. El bracelet medeix: 23 x 3 cm. El preu correspon a 1 unitat. 1 unitat correspon a 1 Kit.  
  • KIT de penjador decoratiu de Nadal. Medeix un cop acabat 10 x 25 cm aprox. Nota: Si estàs interessat/interessada només en comprar el penjador en diferents amplades ho pots trobar AQUÍ El KIT inclou: Tela amb dibuixets amb motius Nadalencs pel davant. Tela d'estrelles pel darrera. Boata de cotó per entremig. Penjador de fusta amb corda de 10 cm. d'amplada. Explicacions. Disponible en diferents models:
  • KIT Ronyonera

    23,00 
    La ronyonera més fashion que has vist mai!!! Si vols anar a la última, penja't una ronyonera creuada i ja ho tens. Els colors de moda i el diseny tan simple et faran sentir molt còmode i estilosa. Pensa que també és un molt bon regal. La polipiel es cus perfectament amb qualsevol màquina de cosir. En aquest model de ronyonera no hi hem posat forro. Un cop cosida  medeix aproximadament: 25 x 15 x 10 cm. el KIT inclou: Tela de polipiel, color a escollir. Cremallera negra de doble carro amb anella gran.. Cinta de nylon de 30 mm d'ample de color negra. Regulador i tanca negra. Explicacions amb text i dibuixos de com cosir-la. Fotografía. Nota: Es pot cosir la ronyonera amb forro, però ni la tela ni l'explicació va inclòs en aquest kit.
  • El KIT de la tovallola amb tela de niu d'abella combinat amb tela de patchwork, el podràs cosir fàcilment. El resultat final...un èxit!  Tant et pot servir per la dutxa com per la platja o piscina. Tamany un cop cosida: 1 x 1,50 m. aproximadament. El KIT inclou: 1 m de tela de niu d'abella. 40 cm. de tela de patchwork. Tutorial pas a pas amb fotos que rebràs al teu mòbil per whats app.