Inici| Oilskin
 • Fora d'estoc

  KIT Big Bag

  From 45,00 
  La BIG BAG és una bossa gegant per portar tot el que vulguis i més! La faràs servir pel dia a dia o per marxar un cap de setmana, Per anar a la uni o per anar a comprar...Per TOT!! La tela de loneta encerada li dona un toc molt especial, únic i original. No porta forro i si la portes buida no ocupa gens, però plena té moltíssima capacitat. La doble butxaca exterior la fa encara més pràctica. Un cop cosida, hi podràs planxar el vinil amb les lletres BIG BAG que va inclòs en el KIT. Moolt TOP! La pots trobar en diferents colors i combinacions de cremallera...tria la que més t'agradi, t'encantarà cosir-la ;) Un cop cosida medeix aproximadamet: 40 x 35 x 20 cm. el KIT inclou: 85 cm. de tela de loneta encerada OILSKIN de màxima qualitat. Cremallera XL. Cremallera petita. Vinil decoratiu BIG BAG. Explicacions de com cosir-la.
 • KIT Bolso Minimal

  From 39,00 
  El bolso MINIMAL és tan simple, que ho té tot...té el tamany perfecte, tancat amb cremallera per portar-lo amb seguretat, nanses de pell color avellana, molt suaus, no pesa, molt portable, i pots escollir el color al teu gust. Et quedarà bé amb tot, jo no me'l trec de sobre... El pas a pas de com cosir-lo amb fotos et serà molt fàcil de seguir. Les mesures aproximades són: 43 x 33 x 10 cm. El KIT inclou: Tela de loneta encerada OILSKIN (color a escollir). Cremallera de doble carro a conjunt (mirar foto). Nanses fines de pell color avellana. Explicacions amb fotografies del pas a pas. El KIT no inclou: Ni tela ni explicació per posar-hi forro.
 • La motxilla que està més de moda del món, la pots cosir tu, seguint el pas a pas amb fotos que trobaràs als stories destacats de Instagram. És una motxilla molt pràctica, hi caben moltes coses i és molt original. El material que utilitzem és una loneta encerada de primera qualitat, OILSKIN se'n diu. Pots escollir entre varis colors, totes queden maques! Les cremalleres i les nanses sempre són negres, i en aquest tutorial i en aquest kit, la motxilla no porta forro. Medeix aproximadament: 25 x 35 x 13cm. El KIT inclou: Tela encerada en el color escollit. Nansa de nylon de 25 mm. Sivelles i reguladors en negre. 90 cm. de cremallera negre amb doble carro. Cremallera negre petita. Vinil amb el logo del Tela Marinera. El KIT no inclou: Explicacions que podràs trobar gratuïtament a Instagram: @tm_patchwork en la zona de stories destacats (motxilla)
 • La motxilla que està més de moda del món, la pots cosir tu, seguint el pas a pas amb fotos que trobaràs als stories destacats de Instagram. Les mides te les enviem en el kit. És una motxilla molt pràctica, hi caben moltes coses i és molt original. El material que utilitzem és una loneta encerada de primera qualitat, OILSKIN se'n diu. Pots escollir entre varis colors, totes queden maques! Les cremalleres i les nanses sempre són negres, i en aquest tutorial i en aquest kit, la motxilla no porta forro. Aquest Kit és per cosir la motxilla mitjana (infantil). A la foto, nena de 2 anys ;) També tenim el KIT de la Motxilla Instagram Gran per anar de conjunt :) Medeix aproximadament: 20 x 25 x 9 cm. El KIT inclou: Tela encerada en el color escollit. Nansa de nylon de 25 mm. Sivelles i reguladors en negre. 90 cm. de cremallera negre amb doble carro. Cremallera negre petita. Vinil amb el logo del Tela Marinera. Mesures que has de tallar i alguna modificació dels stories d'Instagram. El KIT no inclou: Explicacions que podràs trobar gratuïtament a Instagram: @tm_patchwork en la zona de stories destacats (motxilla)
 • Oilskin Lime

  8,50 
  MERCHANT and MILLS Oilskin Amb Certificat de cotó orgànic GOTS 100% cotó Ample 150 cm. 245 gr/m2 El preu correspon a 1 unitat. 1 unitat = 25 cm.   2 unitats = 50 cm.    3 unitats = 75 cm.    4 unitats = 1 m.  etc... La tela es tallarà contínua si en compres més d'1 unitat.