Inici| Vinils
  • Vinil tèxtil termoadhesiu CALENDARI D'ADVENT. Aquesta làmina de vinil tèxtil termoadhesiu consta dels numeros de l'1 al 24 i et servirà per fer un calendari d'advent únic i personalitzat. La tipogràfia és pròpia. Agafa retalls de teles de Nadal i cus butxaques o bossetes i hi planxes el numero i ja està!! Bonic, original i fet totalment al teu gust. Al nostre Instagram TV trobaràs la presentació de la làmina a CALENDARIS D'DVENT. Tamany de la làmina de numeros de l'1 al 24  20 x 13 cm. Tamany d'un numero de dos xifres aproximadament 4 cm. d'ample x 2,5 cm d'altura. Com aplicar-los a la tela: És recomanable posar un tros de paper vegetal (paper de forn)a sobre del vinil, planxar-lo a pressió mitja, durant 10-15 segons a 150-160 graus i retirar el transportador en fred. Tot i així, aquests paràmetres són orientatius, segons el tipus de planxa (domèstica o professional) i el tipus de tela, les temperatures i el temps poden variar. Alguns consells: Amb planxa domèstica, temperatura mitja, no molt forta, i sense vapor. Planxar amb pressió, i millor que la tela no estigui sobre una superfície tova. Si als primers 10 segons no s’ha enganxat, repetir fins que comprovem que el transportador transparent es retira correctament del vinil. Un cop retirat el transportador, tornar a tapar amb el paper vegetal i re planxar. Pot rentar-se a màquina però millor NO ficar-ho a la assecadora. Tria el color de la làmina que més t'agradi, un cop retirat el transportador, tots els colors queden de color mate.
  • Vinil tèxtil termoadhesiu Tu ets el meu/la meva influencer Aquesta làmina de vinil tèxtil termoadhesiu està format per la frase que pots veure en la fotografia. En majúscules amb tipografia pròpia, en femení i en masculí . Et servirà per personalitzar qualsevol labor que cusis. Amb una mica de planxa se't enganxarà permanentment a la tela que vulguis. Tamany de la làmina: 9 x 4,5 cm. Com aplicar-los a la tela: És recomanable posar un tros de paper vegetal (paper de forn) sobre del vinil, planxar-lo a pressió mitja, durant 10-15 segons a 150-160 graus i retirar el transportador en fred. Tot i així, aquests paràmetres són orientatius, segons el tipus de planxa (domèstica o professional) i el tipus de tela, les temperatures i el temps poden variar. Alguns consells més: Amb planxa domèstica, temperatura mitja, no molt forta, i sense vapor. Planxar amb pressió, i millor que la tela no estigui sobre una superfície tova. Si als primers 10 segons no s’ha enganxat, repetir fins que comprovem que el transportador transparent es retira correctament del vinil. Un cop retirat el transportador, tornar a tapar amb el paper vegetal i re planxar. Quan el transportador està fred és més fàcil de desenganxar. Pot rentar-se a màquina però millor NO ficar-ho a la assecadora.
  • Vinil tèxtil termoadhesiu Personalitza les teves labors aplicant amb la planxa un vinil tèxtil decoratiu... Gatet cosidor del Tela Marinera, dissenyat per musmiau.cat Medeix 12 x 15 cm. Com aplicar-lo a la tela: És recomanable posar un tros de paper vegetal (paper de forn)a sobre del vinil, planxar-lo a pressió mitja, durant 10-15 segons a 150-160 graus i retirar el transportador en fred. Tot i així, aquests paràmetres són orientatius, segons el tipus de planxa (domèstica o professional) i el tipus de tela, les temperatures i el temps poden variar. Alguns consells: Amb planxa domèstica, temperatura mitja, no molt forta, i sense vapor. Planxar amb pressió, i millor que la tela no estigui sobre una superfície tova. Si als primers 10 segons no s’ha enganxat, repetir fins que comprovem que el transportador transparent es retira correctament del vinil. Un cop retirat el transportador, tornar a tapar amb el paper vegetal i re planxar. Pot rentar-se a màquina però millor NO ficar-ho a la assecadora. Tria el color que més t'agradi:
  • Vinil tèxtil termoadhesiu DIES de la SETMANA Aquesta làmina de vinil tèxtil termoadhesiu està formada pels dies de la setmana: dilluns, dimarts, dimecres, dijous i divendres en color blanc i lletra minúscula amb tipografia pròpia. Et servirà per personalitzar les mudes de samarreta de cada dia per anar a l'escola. També els pots planxar en bossetes, mocadors, etc... Tamany de la làmina: 20 x 15 cm. Tamany del dia més curt, dijous: 13, 50 cm de llarg i 4,50 cm. d'altura aproximadament. Tamany del dia més llarg, divendres: 19,50 cm. 3,20 cm. d'altura aproximadament. Com aplicar-los a la tela: La làmina conté la paraula "test", que et servirà de prova per enganxar en un retall de la mateixa tela. És recomanable posar un tros de paper vegetal (paper de forn) sobre del vinil, planxar-lo a pressió mitja, durant 10-15 segons a 150-160 graus i retirar el transportador en fred. Tot i així, aquests paràmetres són orientatius, segons el tipus de planxa (domèstica o professional) i el tipus de tela, les temperatures i el temps poden variar. Alguns consells més: Amb planxa domèstica, temperatura mitja, no molt forta, i sense vapor. Planxar amb pressió, i millor que la tela no estigui sobre una superfície tova. Si als primers 10 segons no s’ha enganxat, repetir fins que comprovem que el transportador transparent es retira correctament del vinil. Un cop retirat el transportador, tornar a tapar amb el paper vegetal i re planxar. Pot rentar-se a màquina però millor NO ficar-ho a la assecadora.
  • Vinil tèxtil termoadhesiu DIES de la SETMANA Aquesta làmina de vinil tèxtil termoadhesiu està formada pels dies de la setmana: dilluns, dimarts, dimecres, dijous i divendres en color blanc i lletra minúscula amb tipografia pròpia. Et servirà per personalitzar les mudes de samarreta de cada dia per anar a l'escola o un pitet diari etc... També els pots planxar en bossetes, mocadors, etc... Tamany de la làmina: 15 x 12 cm. Tamany del dia més curt, dijous: 10 cm. de llarg i 3 cm. d'altura aproximadament. Tamany del dia més llarg, divendres: 14,50 cm. de llarg i 2,50 cm. d'altura aproximadament. Com aplicar-los a la tela: La làmina conté la paraula "test", que et servirà de prova per enganxar en un retall de la mateixa tela. És recomanable posar un tros de paper vegetal (paper de forn) sobre del vinil, planxar-lo a pressió mitja, durant 10-15 segons a 150-160 graus i retirar el transportador en fred. Tot i així, aquests paràmetres són orientatius, segons el tipus de planxa (domèstica o professional) i el tipus de tela, les temperatures i el temps poden variar. Alguns consells més: Amb planxa domèstica, temperatura mitja, no molt forta, i sense vapor. Planxar amb pressió, i millor que la tela no estigui sobre una superfície tova. Si als primers 10 segons no s’ha enganxat, repetir fins que comprovem que el transportador transparent es retira correctament del vinil. Un cop retirat el transportador, tornar a tapar amb el paper vegetal i re planxar. Pot rentar-se a màquina però millor NO ficar-ho a la assecadora.
  • Vinil tèxtil termoadhesiu Bon Nadal Aquesta làmina de vinil tèxtil termoadhesiu està formada per la paraula Bon Nadal en color negre i en lletra lligada amb una tipografia pròpia. Et servirà per personalitzar qualsevol labor o decoració de Nadal. Només has de planxar cada paraula a la tela que vulguis de cotó. (si desitges aquesta làmina en un altre color, contacta amb nosaltres) Mesura de la làmina: 20 x 15 cm. Mesura de les paraules Bon Nadal: 2 unitats de 19 cm. de llarg, 2 unitats de 15 cm. de llarg, 2 unitats de 10 cm. de llarg i 2 unitats de 8,5 cm. de llarg. Total 8 unitats. Com aplicar-los a la tela: La làmina conté la paraula "test", que et servirà de prova per enganxar en un retall de la mateixa tela. És recomanable posar un tros de paper vegetal (paper de forn) sobre del vinil, planxar-lo a pressió mitja, durant 10-15 segons a 150-160 graus i retirar el transportador en fred. Tot i així, aquests paràmetres són orientatius, segons el tipus de planxa (domèstica o professional) i el tipus de tela, les temperatures i el temps poden variar. Alguns consells més: Amb planxa domèstica, temperatura mitja, no molt forta, i sense vapor. Planxar amb pressió, i millor que la tela no estigui sobre una superfície tova. Si als primers 10 segons no s’ha enganxat, repetir fins que comprovem que el transportador transparent es retira correctament del vinil. Un cop retirat el transportador, tornar a tapar amb el paper vegetal i re planxar. Pot rentar-se a màquina però millor NO ficar-ho a la assecadora.
  • Vinil tèxtil termoadhesiu Bon Profit!! Aquesta làmina de vinil tèxtil termoadhesiu està formada per la paraula BON PROFIT!! en color negre i en lletra majúscula amb una tipografia pròpia. Et servirà per personalitzar qualsevol labor, individual, camí de taula, bosseta etc... Només has de planxar cada paraula a la tela que vulguis. (si desitges aquesta làmina en un altre color, contacta amb nosaltres) Mesura de la làmina: 20 x 15 cm. Mesura de les paraules BON PROFIT!!: 8 unitats de 19 cm. de llarg x 1,5 cm. d'altura. Com aplicar-los a la tela: La làmina conté la paraula "test", que et servirà de prova per enganxar en un retall de la mateixa tela. És recomanable posar un tros de paper vegetal (paper de forn) sobre del vinil, planxar-lo a pressió mitja, durant 10-15 segons a 150-160 graus i retirar el transportador en fred. Tot i així, aquests paràmetres són orientatius, segons el tipus de planxa (domèstica o professional) i el tipus de tela, les temperatures i el temps poden variar. Alguns consells més: Amb planxa domèstica, temperatura mitja, no molt forta, i sense vapor. Planxar amb pressió, i millor que la tela no estigui sobre una superfície tova. Si als primers 10 segons no s’ha enganxat, repetir fins que comprovem que el transportador transparent es retira correctament del vinil. Un cop retirat el transportador, tornar a tapar amb el paper vegetal i re planxar. Pot rentar-se a màquina però millor NO ficar-ho a la assecadora.