Inici| Vinils
  • Vinil tèxtil termoadhesiu Personalitza les teves labors aplicant amb la planxa un vinil tèxtil decoratiu... Gatet cosidor del Tela Marinera, dissenyat per musmiau.cat Medeix 12 x 15 cm. Com aplicar-lo a la tela: És recomanable posar un tros de paper vegetal (paper de forn)a sobre del vinil, planxar-lo a pressió mitja, durant 10-15 segons a 150-160 graus i retirar el transportador en fred. Tot i així, aquests paràmetres són orientatius, segons el tipus de planxa (domèstica o professional) i el tipus de tela, les temperatures i el temps poden variar. Alguns consells: Amb planxa domèstica, temperatura mitja, no molt forta, i sense vapor. Planxar amb pressió, i millor que la tela no estigui sobre una superfície tova. Si als primers 10 segons no s’ha enganxat, repetir fins que comprovem que el transportador transparent es retira correctament del vinil. Un cop retirat el transportador, tornar a tapar amb el paper vegetal i re planxar. Pot rentar-se a màquina però millor NO ficar-ho a la assecadora. Tria el color que més t'agradi:
  • Vinil tèxtil termoadhesiu CALENDARI D'ADVENT. Aquesta làmina de vinil tèxtil termoadhesiu consta dels numeros de l'1 al 24 i et servirà per fer un calendari d'advent únic i personalitzat. La tipogràfia és pròpia. Agafa retalls de teles de Nadal i cus butxaques o bossetes i hi planxes el numero i ja està!! Bonic, original i fet totalment al teu gust. Al nostre Instagram TV trobaràs la presentació de la làmina a CALENDARIS D'DVENT. Tamany de la làmina de numeros de l'1 al 24  20 x 13 cm. Tamany d'un numero de dos xifres aproximadament 4 cm. d'ample x 2,5 cm d'altura. Com aplicar-los a la tela: És recomanable posar un tros de paper vegetal (paper de forn)a sobre del vinil, planxar-lo a pressió mitja, durant 10-15 segons a 150-160 graus i retirar el transportador en fred. Tot i així, aquests paràmetres són orientatius, segons el tipus de planxa (domèstica o professional) i el tipus de tela, les temperatures i el temps poden variar. Alguns consells: Amb planxa domèstica, temperatura mitja, no molt forta, i sense vapor. Planxar amb pressió, i millor que la tela no estigui sobre una superfície tova. Si als primers 10 segons no s’ha enganxat, repetir fins que comprovem que el transportador transparent es retira correctament del vinil. Un cop retirat el transportador, tornar a tapar amb el paper vegetal i re planxar. Pot rentar-se a màquina però millor NO ficar-ho a la assecadora. Tria el color de la làmina que més t'agradi, un cop retirat el transportador, tots els colors queden de color mate.
  • Vinil tèxtil termoadhesiu DIES de la SETMANA Aquesta làmina de vinil tèxtil termoadhesiu està formada pels dies de la setmana: dilluns, dimarts, dimecres, dijous i divendres en color blanc i lletra minúscula amb tipografia pròpia. Et servirà per personalitzar les mudes de samarreta de cada dia per anar a l'escola. També els pots planxar en bossetes, mocadors, etc... Tamany de la làmina: 20 x 15 cm. Tamany del dia més curt, dijous: 13, 50 cm de llarg i 4,50 cm. d'altura aproximadament. Tamany del dia més llarg, divendres: 19,50 cm. 3,20 cm. d'altura aproximadament. Com aplicar-los a la tela: La làmina conté la paraula "test", que et servirà de prova per enganxar en un retall de la mateixa tela. És recomanable posar un tros de paper vegetal (paper de forn) sobre del vinil, planxar-lo a pressió mitja, durant 10-15 segons a 150-160 graus i retirar el transportador en fred. Tot i així, aquests paràmetres són orientatius, segons el tipus de planxa (domèstica o professional) i el tipus de tela, les temperatures i el temps poden variar. Alguns consells més: Amb planxa domèstica, temperatura mitja, no molt forta, i sense vapor. Planxar amb pressió, i millor que la tela no estigui sobre una superfície tova. Si als primers 10 segons no s’ha enganxat, repetir fins que comprovem que el transportador transparent es retira correctament del vinil. Un cop retirat el transportador, tornar a tapar amb el paper vegetal i re planxar. Pot rentar-se a màquina però millor NO ficar-ho a la assecadora.
  • KIT Big Bag

    45,00 
    La BIG BAG és una bossa gegant per portar tot el que vulguis i més! La faràs servir pel dia a dia o per marxar un cap de setmana, Per anar a la uni o per anar a comprar...Per TOT!! La tela de loneta encerada li dona un toc molt especial, únic i original. No porta forro i si la portes buida no ocupa gens, però plena té moltíssima capacitat. La doble butxaca exterior la fa encara més pràctica. Un cop cosida, hi podràs planxar el vinil amb les lletres BIG BAG que va inclòs en el KIT. Moolt TOP! La pots trobar en diferents colors i combinacions de cremallera...tria la que més t'agradi, t'encantarà cosir-la ;) Un cop cosida medeix aproximadamet: 40 x 35 x 20 cm. el KIT inclou: 85 cm. de tela de loneta encerada OILSKIN de màxima qualitat. Cremallera XL. Cremallera petita. Vinil decoratiu BIG BAG. Explicacions de com cosir-la.