Al Tela Marinera ens agrada compartir estones de costura creativa. És per això que som molt més que una botiga, també som una escola on aprendre a cosir. Una escola activa, dinàmica i productiva.
Disposem d’un espai privilegiat, molt ampli i confortable on poder cosir molts projectes variats, des d’un bolso a la última moda fins una manta per un enorme llit de matrimoni, passant per unes sabatilles, una samarreta o un coixí… Qualsevol cosa que et puguis imaginar, ho pots aprendre a cosir.

Les classes són en grup i el nivell és variat, no hi ha cap problema en iniciar-se des de 0. La disponibilitat és sempre variable i s’ha de consultar en cada moment.
Cada una té la seva taula, de 180 x 80 cm, la seva màquina de cosir (BERNINA, d’alta gama) la seva base de tall i el seu regle. La zona de planxa és comunitària. La durada de la classe és de 3 hores menys. Les teles que s’usin durant la classe han de ser comprades al Tela Marinera, i de casa podeu portar: el cúter rotatori, agulles de cap, retolador d’aigua, agulla de cosir, tisores, fils, des cosidor, llibreta per prendre apunts… Tot el que no tingueu ja sabeu que sempre ho podeu comprar a la botiga del Tela Marinera.

EN AQUESTS MOMENTS ELS HORARIS DE CLASSE SÓN

tardes de 5 a 8

tardes de 5 a 8

matins de 10 a 1
tardes de 5 a 8
tardes de 5 a 8

matins de 10 a 1

PER ASSISTIR A L’ESCOLA DEL TM

A parti de l’1 de Juliol i fins el 10 de setembre, pots venir a classes de 3 hores comprant un val de 3 classes (9 hores en total) que val 57 €.
Matrícula gratuita. Tancarem per vacances del dia 16 al el 29 d’Agost.
El val de 3 classes de 3 hores no caduca, en el cas de que no gastis les 3 classes, pots gastar-les l’estiu que ve.

Posa’t en contacte amb nosaltres per saber la disponibilitat de places i escollir el dia que et vagi millor.
La classe reservada només es pot cancelar 48 hores abans.

Anima’t a aprendre i compartir la costura creativa amb nosaltres !!

Si tens qualsevol dubte o ens vols conèixer, contacta’ns!

Seràs BENVINGUDA!!